CANVAS - FOR ELEVER

Canvas er Filmskolens nye læringsplatform og stedet, hvor alle informationer og undervisningsforløb findes. Det er her, ændringer i planerne annonceres, og alle elever skal tjekke Canvas dagligt

Canvas implementeres i efteråret 2017. Alle ansatte begynder at arbejde i Canvas i august – der åbnes for elever i løbet af efteråret. I første omgang er det årgang 1721 – i løbet af vinteren åbnes der for årgang 1519 også. Der vil være introduktion til alle elever, når der åbnes for adgang.

Adgang til Canvas

Gå ind på https://filmskolen.instructure.com og log ind med det brugernavn og password, du bruger til din filmskolemail.

Siden ser sådan ud:

Første gang, du logger på, skal du bekræfte dine oplysninger og godkende brugeraftalen.

Når du er logget på Canvas, kan du angive, hvordan du gerne vile modtage notifikationer fra Canvas. Filmskolen anbefaler, at du modtager dem med det samme.

Skriv til canvas@filmskolen.dk, hvis du har problemer med at logge ind.

Mobilapp

Hent Android-app
Hent iPhone/iPad-app

Første gang, du logger på, bliver du bedt om at indtaste skolen i feltet 'Find your school or district'. Søg efter Den Danske Filmskole.
Når app’en har fundet filmskolen.instructure.com, kan du logge på med det sædvanlige brugernavn og password, altså det samme, som du bruger til din filmskolemail.

Skema og kalender

Dit skema fremgår af kalenderen i Canvas. Hvis du bruger en anden elektronisk kalender, kan du få informationerne derover. Det gøres ved XXXXX

ePortfolio

ePortfolier er et sted i Canvas, hvor du kan vise væsentlige opgaver og oplevelser, der sker under din læreproces. Du kan bl.a. bruge ePortfolio til at dele links til arbejde, du er stolt af, så flere end bare dine lærere kan få det at se.
ePortfolier kan være tilgængeligt for alle, eller det kan være privat, så det kræver din tilladelse at se det. Indstillingerne kan til enhver tid ændres.
ePortfolio er et tilbud, men der er ikke noget krav om, at du benytter det.

Canvas-guides på nettet

https://community.canvaslms.com/community/answers/guides finder man en række informationer om Canvas.