Metaverset, Web3 & filmbranchen – fra hype til praksis

metaverse.jpg

Du har garanteret allerede hørt det: Metaverset kommer! Men hvad betyder det helt præcist for filmbranchen? Og hvad kan du bruge det til som filmskaber? Sofie Hvitved og Bugge Holm Hansen fra Instituttet for Fremtidsforskning ser i dette kursus nærmere på fænomenet, og hjælper dig med at forstå metaversets værktøjskasse med Web3, NFTer, DAO's, AR, AI og andre teknologier, som potentielt kan ændre filmverdenen, som vi kender den. Alt sammen så du kan blive klogere på fænomenet og dets muligheder for filmindustrien og dit næste filmprojekt.

Metaverset er på alles læber, men ved du, hvad det rent faktisk betyder for filmbranchen og for dig som filmskaber? Hvilke muligheder rummer dette nye fænomen, og hvad menes der med, at det potentielt kan skabe helt nye relationer mellem filmskabere og publikum?

Sofie Hvitved og Bugge Holm Hansen fra Instituttet for Fremtidsforskning, ser i dette kursus nærmere på fænomenet og dykker nærmere ned i, hvad du som filmskaber kan bruge det til.

Til kurset vil du blive introduceret til metaversets værktøjskasse med Web3, NFTer, DAO's, AR, AI og andre teknologier, så du kan blive klogere på fænomenet og dets muligheder for filmindustrien og dit næste filmprojekt.

Du får således et overblik over forskellige digitale web3 tendenser med udgangspunkt i metaverset, som Instituttet for Fremtidsforskning ser ramme filmbranchen. Det hele ud fra devisen om, at før vi kan agere på det, bliver vi nødt til at forstå det. Deltag og bliv klogere på metaverset - nu og i fremtiden.

Kurserne indebærer både teoretiske forelæsninger samt praktiske øvelser og workshops, og du vil bl.a. også komme til selv at være med til at identificere potentielle muligheder for dig fremtiden.

Ved at deltage kan du bl.a.:

  • Få forståelse for de nyeste trends og strukturelle ændringer i filmbranchen og det omkringliggende medielandskab (web3, NFTer, DAOs, AR, AI og meget mere)
  • Få indblik i fremtidige scenarier for filmbranchen
  • Forstå implikationerne for filmbranchen – både dansk og globalt
  • Være first-mover når det kommer til at se ind i nye
  • Få hands-on læring på, hvordan du selv kan komme i gang med at arbejde med metaverset og web3 værktøjskassen.

Kurset henvender sig til alle i filmbranchen, som gerne vil holde sig ajour med de nyeste tendenser og teknologier.

Undervisere

Har du spørgsmål, kontakt:

Ene Rasmussen.jpeg
Ene Katrine RasmussenBranche- og efteruddannelseschef20 47 02 90ekr@filmskolen.dk