Efteruddannelse Web 1920x1080 7.png

'Storyworld 2.0' er en workshop om at skabe fiktionsuniverser til film, serier og nye formater til flere platforme. Teori og metode omkring Storyworlds er noget, underviser Simon Jon Andreasen har arbejdet indgående med i de senere år, og udgiver en bog om i slutningen af 2022.

Vi lever i en fantastisk tid, hvor de filmiske fortællinger bliver mere visuelle og erobrer nye formater. Formålet med 'Storyworld 2.0' er at give danske, filmiske fortællere adgang til en ny og spændende metode til at udvikle stærkere visuelle, filmiske oplevelser og fortælleuniverser (storyworlds), der kan leve på tværs af traditionelle film og nye digitale formater.

På dette kursus vil du i praksis komme til at bruge en ny model til at skabe universer og lære om storyworld-tankegangen. I tre kreative workshops over to dage, vil du sammen med de øvrige deltagere skabe et originalt univers, oplevelser i universet og konkrete ideer til at udgive dit univers som serie, film, interaktiv eller helt nyt format, verden endnu ikke har set.

Workshoppen henvender sig til manuskriptforfattere, dramatikere, forfattere, filminstruktører, tv-instruktører, animationsinstruktører, spilinstruktører, teaterinstruktører, scenografer, production designere, spildesignere og illustratorer/tegnere.

Læring:

  • Praktisk model til udvikling af fiktionsuniverser
  • Redskaber til at skabe visuelle fortællinger på tværs af kunstformer
  • Metode til at skabe en udgivelsesstrategi på tværs af medieformer

Tidsplan:

Lørdag kl. 10-16
Del 1: Storyworld-tænkning: Oplæg
Del 2: Univers: Workshop
Del 3: Storyworld-indhold: Oplæg
Del 4: Universudvikling: Workshop

Søndag kl. 9-15
Del 5: Storyworld-publicering: Oplæg
Del 6: Universformatering: Workshop
Del 7: Reflektion

Underviser