KUNSTIGT – Hands on-dage med AI i film

KUNSTIGT er en 2 dages hands-on-workshop, hvor vi sammen bredt undersøger AI’s potentiale, når det gælder udvikling og produktion af film. Alt fra tidlig ideudvikling, manusarbejde, pre-visualisering, storyboarding til lyddesign, voice over, klip og VFX. Vi samler de bedste kræfter til at inspirere og guide os, og giver dig plads til at eksperimentere selv.

Til kurset kan du forvente helt friske oplæg fra film- og techfolk, der allerede har brudt isen og kastet sig ud i en accelererende og ukendt fremtid for kunstnerisk samskabelse med maskinerne.

Har du allerede erfaring med at bruge AI-værktøjer, er du mere end velkommen til at nævne dette i ansøgningen, hvorved vi måske kan inkorporere dette i tilrettelæggelsen af dagene.

Program:

På dag 1 vil vi fokusere på grundforståelsen af machine learning (ML) og de forskellige AI-modeller, der er tilgængelige og derefter arbejde med tekstbaserede og billedbaserede udviklingsmetoder og -værktøjer (f.eks. GPT 4 og Midjourney).

På dag 2 vil vi fokusere på postproduktionsværktøjer, ift klippeprocesser, VFX-arbejde, lyddesign og syntetisk voice over. Vi vil afslutte med en session om de generelle etiske overvejelser og kunstneriske ophavsrettigheder (f.eks. Runway ML og Wonderstudio)

Hvem er kurset for?

Workshoppen er for professionelle filmfolk, som eks. sidder fast i en udvikling, har svært ved at formidle sin ideer til andre eller som måske bare er nysgerrige og vil forstå AI bedrer. Alle fagrupper er velkomne. Du kan vælge at deltage én eller begge dage.

Ansøgningsproces

Ved tilmelding skal du vedlægge en kort motivation. Ansøgning sendes til efteruddannelsen@filmskolen.dk, senest den 31.10.2023. Husk at markere, hvilken en af dagene, du ønsker at deltage i eller om du vil deltage begge dage.

Datoer

  1. og 9. november kl. 09.00–17.00

For spørgsmål, kontakt:

Ene Rasmussen.jpeg
Ene Katrine RasmussenBranche- og efteruddannelseschef20 47 02 90ekr@filmskolen.dk

Underviser