Masterclass med Kirk Baltz

Den anerkendte skuespiller og underviser, Kirk Baltz, der blandt andet er kendt fra flere af Tarantinos film, afholder masterclass på Den Danske Scenekunstskole i samarbejde med Den Danske Filmskole. Arrangementet er en eksklusiv Meisner & Method Masterclass for professionelle skuespillere og instruktører.

Du vil som instruktør få adgang til unik viden og værktøjer for personinstruktion af professionelle skuespillere. Arbejdet er Method Acting og Meisner-inspireret, og udspringer af Kirk Baltz’ arbejde med Tarantino, Deniz Gamze Ergüven, Seymour Hoffmann m.fl. Meisner- og Lee Strasberg metoderne er begge udsprunget af Stanislawki-systemet og begges engagement i The Group Theatre. Meisner-metoden er en direkte håndgribelig instruktionsmetode, der skaber nærvær og kontakt mellem medspillerne. Strasberg-metoden giver typisk adgang til skuespillerens fulde følelsesregister.

Kirk Baltz kommunikerer i en meget direkte og oprigtig tone. Der vil være fokus på at udforske styrker og svagheder i instruktionsarbejdet. I løbet af masterclassen arbejdes der med manuskriptet ‘Skylight’ af David Hare.
Medbring venligst et udprint af manus, en notesbog og en kuglepen.
OBS: Computere bør ikke medbringes til denne masterclass.

Program

I denne masterclass arbejder vi med en scene fra ‘Skylight’ af David Hare.
Tirsdag: 11.00-17.00
Onsdag: 10.00-17.00
Torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00-17.00

Målgruppe

Professionelle skuespillere, performere og instruktører.

Ansøgningsprocedure

Ansøgning sker via Den Danske Scenekunstskole

Mød