Naive yearly - rum for det tavse, underfundige og poetiske internet

Naive Yearly samler alle, der anerkender og udforsker internettet som et kreativt medium, og som gennem deres virke udvider forståelsen af, hvad internettet er og kan være.

Dette er en dag dedikeret til den vordende bevægelse af internetkunstnere der søger andre veje end kritikken, jubeloptimismen og teknologifixeringen. Det er kunstnere, designere, forfattere, undervisere, udviklere og igangsættere der bruger internettet - og oftest de åbne protokoller (fx web, email) - til at skabe forandring, bevægelse og poesi.

Gennem dagen vil du høre oplæg fra Chia Amisola, Elliott Cost, Laurel Schwulst, Marty Bell, Tiana Dueck, Benjamin Earl, Alice Yuan Zhang og Maya Man. Alle forholder de sig til samtiden og afholder sig fra de evigt utopiske teknologiske fremtidsløfter og den besnærende nostalgi over det fortabte internet. Med andre ord, bruger de internettet som medie til at reflektere over skønheden, livet, samfundet, bevidsthed, miljøet, døden — og hvad det vil sige at være menneske i vores samtid.

Som deltager vil du blive:

  • Inspireret til at genoverveje brugen af internettet i din praksis ved at blive introduceret for nyskabende metoder, eksempler og tanker, der er født digitalt.
  • Præsenteret for et blomstrende sprog for internettet, der leder væk fra det politiserende og binære (soft/hard, problem/løsning, frontend/backend, growth/degrowth, utopi/dystopi) og derigennem baner vejen for at se verden på ny.
  • Møde nationale og internationale bevægelser, publikationer, foreninger og institutioner, der arbejder med det poetiske internet.

Konferencen er udviklet i samarbejde mellem Den Danske Filmskole og Naive Weekly og støttet af Bikubenfonden. Dagen foregår på engelsk.

Billetten inkluderer frokost, snacks, vand, te og kaffe.
Har du spørgsmål om arrangementet kan du kontakte Kristoffer Tjalve på: kristoffer@naiveyearly.com

For yderligere spørgsmål, kontakt

Ene Rasmussen.jpeg
Ene Katrine RasmussenBranche- og efteruddannelseschef20 47 02 90ekr@filmskolen.dk