Unreal for fotografer

Et to-dages kursus, der dykker ned i to Virtual Production teknikker.

Kurset “Unreal for fotografer” er designet til at hands-on lære dig som fotograf om to essentielle Virtual Production teknikker som du kan bruge som planlægningsværktøj i fremtidige produktioner.

Kom med på kurset og lær, hvordan du ved hjælp af en telefon kan scanne et rum, importere det ind i en unreal engine og træd så ind i dit 3D univers med et håndholdt Virtual Camera og planlæg dine skud.

Kurset vil hermed lære dig de grundlæggende principper i anvendelsen af photogrammetry og virtual camera som du kan ligge i værktøjskassen og trække frem når du f.eks skal planlægge en location der er lidt sværere end normal eller en lokation du kun har adgang til i kort tid.

Vi håber på at skabe et rum hvor du har mulighed for at eksperimentere og udforske Virtual production teknikker der som har til formål at optimere pre-produktions fasen så du som fotograf har rig mulighed for kreativ planlægning og for at visuelt dele den planlægning med resten af holdet.

Hvad lærer du?

Ved hjælp af en praktisk tilgang vil du på kurset lære:

  • at scanne et 3D rum.
  • at importere scanningen i unreal engine.
  • at filme 3D rummet med et håndholdt virtual Camera.

Hvem er kurset for?

Kurset er for fotografer, som har en interesse i at lære selv at håndtere ovennævnte værktøjer i deres filmproduktioner. Det anbefales, at man har en grundlæggende viden indenfor håndtering af digitale værktøjer.

For yderligere information, kontakt

Ene Rasmussen.jpeg
Ene Katrine RasmussenBranche- og efteruddannelseschef20 47 02 90ekr@filmskolen.dk

Mød