STROBOSKOP: Rize + fredagsbar og dj

Over tre fredage inviterer Filmskolens elevdrevne filmklub STROBOSKOP til filmvisning og billig fredagsbar. Den 9. juni runder vi af med en sjælden visning af David LaChapelles eksplosion af en dansedokumentar ‘Rize’ med efterfølgende dj-set. Alle er inviteret med!

Der er film, drinks og dj’s på plakaten, når STROBOSKOP inviterer til Kino og Kinddans. Vi viser film, der får dig og dine venner op af biografsædet og ud på dansegulvet! Så tag en sød dansepartner i hånden og nyd en fredag aften i festligt vennelag <3

Den 9. juni viser vi David LaChapelles ‘Rize’ i Filmskolens egen biograf. Dørene og baren åbner en halv time før filmstart og efter filmen er der fredagsbar i trygge og hyggelige rammer.

Om filmen

David LaChapelle bruger sine evner som musikvideoinstruktør, når han i dokumentaren ‘Rize’ præsenterer os for de to hårdtslående dansestile Clowning og Krumping, som udspringer af nogle af L.A.’s mest underbemidlede nabolag. LaChapelles unikke blik på en mindst lige så unik subkultur giver ordet kropslighed helt nye, overrumplende facetter, og bagefter er energien pumpet op i en sådan grad, at det kun kan gå for langsomt med at sætte nålen på pladen og sparke festen i gang.

Om serien

STROBOSKOP er de studerendes egen filmklub: en række særligt udvalgte og kuraterede filmarrangementer, åbne for alle og enhver. De første tre arrangementer går under temaet Kino og Kinddans, hvor dans er på menuen – både i filmene og den efterfølgende fest.

Kom og dans kinddans med os!

Info om filmen

Titel: Rize
Instruktør: David LaChapelle
Land: USA
Årstal: 2005
Spilletid: 86 min.