Animations- og spilinstruktør

Har du visuelt talent, og vil du fortælle historier og skabe animerede spil og film universer?

Søg ind på Animationsuddannelsen og bliv uddannet instruktør af grafiske digitale medier som spil, animerede film, serier og cross media storyworlds.

Animationsuddannelsen tilbyder et kreativt miljø, med fokus på at uddanne kunstneriske ledere og originale fortællere.

En højt kvalificeret og udpræget praktisk funderet film- og spilfaglig undervisning giver dig instruktørkompetencer, som understøtter og udvikler dit talent og din evne til at lede og samarbejde.
 
Uddannelsen foregår i et internationalt miljø, med undervisere og medstuderende fra hele verden, og en stor del af undervisningen er på engelsk.

Du får et stort netværk og kommer til at arbejde med bl.a. produktionsdesignere, grafikere, programmører, animatorer, lyddesignere, producere, manuskriptforfattere og skuespillere.

Du vil deltage i fælles undervisning og produktioner med animatorer fra The Animation Workshop i Viborg og opnå dyb indsigt i animatorernes arbejde.

Animationsuddannelsen indeholder også et samarbejde med DADIU (det danske akademi for digital interaktiv underholdning), hvor du modtager fællesundervisning i programmering, spilhistorie og design, produktionsmetodik og spildramaturgi.

Animationsuddannelsen ser evnen til at samarbejde og evnen til at fordybe sig som to sider af samme sag og dermed et vigtigt element for din uddannelse.

NB. Animations- og spilinstruktøruddannelsen varer 4 1/2 år (og ikke fire som de øvre uddannelser på Filmskolen).

Se nogle studerende fortælle om at arbejde med storyboards: