Producer

Produceruddannelsen uddanner til at være overordnet ansvarlig for det økonomiske og organisatoriske i forbindelse med udviklingen, produktionen og distributionen/salget af film, serier og lignende.

Produceren kan være den igangsættende kraft bag et projekt og indgår ofte i et nært samarbejde med instruktør og manuskriptforfatter fra begyndelsen af udviklingsprocessen og følger den færdige film så længe den har et liv i forhold til sit publikum. Filmskolen uddanner producere til at stå for den overordnede økonomiske og organisatoriske ledelse af et filmprojekt igennem alle disse faser.

I takt med medieudviklingen, som hele tiden medfører nye samarbejdsformer, platforme, finansieringsmuligheder, publikumsveje og meget mere, udvikler producerens opgaver sig tilsvarende. Derfor lægger vi i uddannelsen specielt stor vægt på at udvikle din viden, færdigheder og kompetencer inden for fagene Iscenesættelse samt ledelse og entreprenørskab.

Efter uddannelsen er du kvalificeret til at arbejde professionelt som producer af fiktionsfilm, dokumentarfilm og animationsfilm til forskellige formater og platforme.


Klik her for at se studieordningen for produceruddannelsen 2015-2019.
Klik her for at se studieordningen for produceruddannelsen 2017-2021.
Klik her for at se studieordningen for produceruddannelsen 2019-2023.