Er du teknisk kyndig, tålmodig og hjælpsom, og har du særlig interesse for IT-aspektet ved film- og spilproduktion, så læs videre her!
Filmskolen søger en ny medarbejder, der har erfaring med IT-support samt drift af IT hard- og software og/eller software til spil, animations- og alm. film/TV produktion.
Filmskolen og medieteknologierne er i kraftig vækst, og vi har en forventning om at udvikle dine kompetencer og området sammen med dig.
Dine primære arbejdsopgaver vil være:
Stillingen er forankret i skolens produktionstekniske afdeling, som står for den tekniske drift af Filmskolen.
I afdelingen lægger vi vægt på et godt socialt miljø og faglig udvikling. Du vil blive tilknyttet et team med afdelingens 4 andre digitalteknikere, hvor I hver især har jeres eget ansvarsområde.
Det er et krav, at du har eller er i gang med en relevant uddannelse eller professionel erfaring fra en lignende stilling.
Derudover er det en fordel, hvis du:
På det personlige plan lægger vi vægt på, at du:
Stillingen er en deltidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 20 timer om ugen. Det er muligt at studere eller arbejde ved siden af. Stillingen er foreløbig frem til nytår med mulighed for forlængelse.
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC/CO10, samt Organisationsaftalen for IT-medarbejdere (PROSA) i statens tjeneste.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.
Ansøgning, CV og eksamensbeviser skal sendes digitalt. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på 'Søg stillingen' nederst på siden.
Ansøgningsfristen er torsdag dag den 4. oktober 2023.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte digitaltekniker Carsten Finn Jensen på tlf. 41718891 eller cfj@filmskolen.dk.
Den Danske Filmskole er en kunstskole under Kulturministeriet. Skolen tilbyder Danmarks eneste statslige videregående uddannelse inden for film- og tv-produktion og er et omdrejningspunkt for den danske filmbranche og udviklingen af dansk film. På den Danske Filmskole uddannes fiktionsinstruktører, dokumentarinstruktører, instruktører af animation og interaktive medier, manuskriptforfattere, tonemestre, fotografer, klippere og producere. Desuden afholder skolen seminarer, symposier og masterclasses og udbyder efteruddannelse til folk i film- og tv-branchen.
Filmskolen betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.